σχετικά με εμάς

Creating digital success stories that click. Web Development-Digital Marketing

Με τις ρίζες μας να εδράζονται στην εποχή της ψηφιακής αλλαγής το 2006, η NOHsys όρισε το στίγμα της στον κόσμο του web development με βαθιά τεχνογνωσία και πολυεπίπεδη εμπειρία στις digital υπηρεσίες και τεχνολογίες. Μέσα σε αυτό το ταξίδι, δημιουργήσαμε σταθερές συνεργασίες, που εξελίχθηκαν σε πραγματικές συνεργατικές σχέσεις.

web development χανιά

Στρέφοντας την NOHsys αποκλειστικά μας στην ανάπτυξη λογισμικών εφαρμογών το 2019, δώσαμε τη σκυτάλη στην TRP (Technology – Reliability – Precision) για τον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων και E-shop, τις εργασίες συντήρησης και φιλοξενίας ιστοσελίδων, αναβαθμίσεις και SEO όπως και τις υπηρεσίες Digital Marketing.

Technology as an ally in a tech office workspace enviroment.

Ως TRP, εστιάζουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων και αμοιβαία επωφελών σχέσεων με τους πελάτες μας. Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, με ξεχωριστές ανάγκες και ανταγωνισμό. Η φιλοσοφία μας είναι η εξατομίκευση: σχεδιάζουμε, προτείνουμε και εφαρμόζουμε οργανωμένα και διευρυμένα στρατηγικά πλάνα για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης με την οποία συνεργαζόμαστε.

Ως συνεργάτης σας, γνώμονας μας είναι το συμφέρον της δικής σας επιχείρησης. Γινόμαστε μέρος της και είμαστε δίπλα της σε κάθε βήμα. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και υποστηρίζουμε την προσπάθειά σας  να εξελίξετε την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τις τεχνολογίες του διαδικτύου.

Let's work together

Έτοιμος να πας την επιχείρησή σου στο επόμενο επίπεδο; Ας συνεργαστούμε για το νέο σου project και ας χτίσουμε κάτι μοναδικό!

01

Προβάλλετε την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας με μια αξιόπιστη ιστοσελίδα.

TECHNOLOGY

RELIABILITY

PRECISION

T
R
P

Αυτή είναι η ταυτότητά μας και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα στο WEB DESIGN

02

Στην TRP διαθέτοντας εμπειρία στην κατασκευή των ιστοσελίδων και e-shop για περισσότερα από 15 χρόνια αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον σχεδιασμό,  φιλοξενία, βελτιστοποίηση, προώθηση και συντήρηση της ιστοσελίδας σας. 

03

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με υψηλές προδιαγραφές,ενέργειες UI-UX καιγρήγορη ταχύτητα απόκρισης.

Το UI  επικεντρώνεται στην αισθητική παρουσίαση της ιστοσελίδας, στο βαθμό δηλαδή που αυτή είναι φιλική και εύχρηστη, όπως επίσης και στο εάν ο επισκέπτης έμεινε ικανοποιημένος από τη διάδραση του με αυτήν. 

Βασική προτεραιότητα στην UX συμβουλευτική είναι αφενός να επιτευχθεί εύκολη πρόσβαση και καλύτερη δομή στην ιστοσελίδα και αφετέρου να ενισχυθεί το ψηφιακό αποτύπωμα της (branding). Βασικός στόχος του UX design και   συναφών στρατηγικών είναι να αναβαθμιστεί η εμπειρία του χρήστη - επισκέπτη και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Η γρήγορη ταχύτητα της ιστοσελίδας και η ομαλή λειτουργία της  είναι απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου η ιστοσελίδα να αποκτήσει δημοφιλία και να  κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών της.  

 

 

04

Εξασφαλίστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας με SEO

Το SEO θεωρείται το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο που επηρεάζει τη θέση στην οποία εμφανίζεται οργανικά η ιστοσελίδα και ενίοτε κρίνεται σημαντικότερο από τις διαφημίσεις. Προφανώς, η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας (SEO) στόχο έχει την αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας και συνεπώς την επακόλουθη αύξηση των πωλήσεων.