Κατασκευή Ιστοσελίδας στα Χανιά  και στην Κρήτη 

Ιστοσελίδες με μοντέρνο σχεδιασμό, γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και απρόσκοπτη λειτουργία.

Κατασκευή Ιστοσελίδας στα Χανιά και σ΄όλη την Κρήτη

TRP: Turning Real Potential into Powerful Websites. 

Στη TRP  αναγνωρίζουμε τη σημασία μιας δυναμικής και επαγγελματικής παρουσίας στο διαδίκτυο. Ειδικοί στην κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά και σε ολόκληρη την Κρήτη, προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την κάθε επιχείρηση και σύμφωνα με τις δικές της ανάγκες. Από μικρές τοπικές επιχειρήσεις, μέχρι μεγάλες εταιρείες και ξενοδοχεία, η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων εγγυάται ότι η δικτυακή σας παρουσία θα είναι όχι μόνο ελκυστική, αλλά και αποτελεσματική.

Στη TRP συνδυάζουμε σύγχρονο web design με αναλυτική στρατηγική SEO, φροντίζοντας να καταστήσουμε την ιστοσελίδα σας ένα ισχυρό εργαλείο για την επιχείρησή σας, ενισχύοντας την online παρουσία σας. Με έμφαση στην καινοτομία, την αποδοτικότητα και τα αποτελέσματα, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στην ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας την επιχείρησή σας στην κορυφή της αγοράς.

01

Προβάλλετε την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας με μια αξιόπιστη ιστοσελίδα.

Κατασκευή Ιστοσελίδας στα Χανιά & Κρήτη
02

Στην TRP διαθέτοντας εμπειρία  18 ετών,  αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας  και του e-shop σας Συγκεκριμένα,  αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον σχεδιασμό,  φιλοξενία, βελτιστοποίηση, προώθηση και συντήρηση της ιστοσελίδας σας. 

Παράλληλα, είμαστε έμπρακτα οι συνεργάτες της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την υποστήριξη και προώθησή της.

 

δημιουργία ιστοσελίδας χανιά
03

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με υψηλές προδιαγραφές, ενέργειες UI-UX και γρήγορη ταχύτητα απόκρισης.

Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός των ιστοσελίδων και το γεγονός ότι το αγοραστικό κοινό πλέον διαμορφώνει άποψη για μια επιχείρηση  από την ιστοσελίδα της επιχείρησής αυτής, καθιστά τον σχεδιασμό και τη δημιουργία των σελίδων ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία, καθώς οι ηλεκτρονικές σελίδες οφείλουν να πληρούν υψηλές προδιαγραφές συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες προτιμούν να επισκέπτονται και να πραγματοποιούν αγορές από ιστοσελίδες που είναι αισθητικά άρτιες, εύκολες στην πλοήγησή τους, γρήγορες και λειτουργικές.

Επομένως, για την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, εγγυόμαστε τις υψηλές επιδόσεις τους, δίνοντας έμφαση στο σύγχρονο  design, στο  UI και UX όπως και στον responsive σχεδιασμό τόσο για υπολογιστές, όσο και για smartphones, την συνολική βελτιστοποίησή τους με ενέργειες SEO, το πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο, την απρόσκοπτη λειτουργία τους με φιλοξενία σε γρήγορους και αξιόπιστους servers και φυσικά την γρήγορη ταχύτητα απόκρισης της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Σχεδίαση και μελέτη UX/UI

 Ο UI και UX σχεδιασμός είναι ενέργειες που αλληλοσυμπληρώνονται. Το user-interface και το user experience είναι πεδία των οποίων η βελτιστοποίηση έχει ως κέντρο της τον χρήστη και την ποιότητα αλληλεπίδρασής του με την ιστοσελίδα ή την ηλεκτρονική εφαρμογή.

Το UI  επικεντρώνεται στην αισθητική παρουσίαση της ιστοσελίδας, στο βαθμό δηλαδή που αυτή είναι φιλική και εύχρηστη, όπως επίσης και στο εάν ο επισκέπτης έμεινε ικανοποιημένος από τη διάδραση του με αυτήν. 

Βασική προτεραιότητα στην UX συμβουλευτική είναι αφενός να επιτευχθεί εύκολη πρόσβαση και καλύτερη δομή στην ιστοσελίδα και αφετέρου να ενισχυθεί το ψηφιακό αποτύπωμα της (branding). Βασικός στόχος του UX design και  συναφών στρατηγικών είναι να αναβαθμιστεί η εμπειρία του χρήστη - επισκέπτη και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

 

Υψηλές ταχύτητες και φιλοξενία σε υπερσύγχρονους servers.

 Η γρήγορη ταχύτητα απόκρισης  της ιστοσελίδας είναι κομβικής σημασίας για την εντύπωση που ο χρήστης θα σχηματίσει για την επιχείρησή σας. Άλλωστε οι περισσότεροι επισκέπτες ιστοσελίδων διακόπτουν την περιήγησή τους σε ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν γρήγορα ή δεν ανταποκρίνονται άμεσα.  Προσφέρουμε αξιόπιστη φιλοξενία σε Shared Hosting και σε Private Hosting με SSD Storage. Διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι  online αφού συνεργαζόμαστε με υπερσύγχρονες  και αξιόπιστες εταιρείες παροχής φιλοξενίας και εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την απόλυτη ασφάλεια των φιλοξενούμενων ιστοσελίδων και εφαρμογών.

 

Υψηλή ανάλυση και responsive σχεδιασμός.

 Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες  που διαθέτουν την καλύτερη δυνατή ανάλυση, ώστε οι επισκέπτες της να διαβάζουν άνετα το περιεχόμενό της. Παράλληλα,  ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων μας είναι responsive, δηλαδή η ιστοσελίδα προσαρμόζεται ανάλογα στις εκδόσεις των νέων λογισμικών των συσκευών και εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές ( Η/Υ, laptop, smartphone, tablet).

 

Costum design ή Template.

Στην TRP μπορούμε να σχεδιάσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα ή νέο σας  E-Shop με cοstum design. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα γραφιστικά σχεδιάζονται σύμφωνα με τη φιλοσοφία και ταυτότητα της επιχείρησής σας. Η δομή και το πώς θα λειτουργεί η ιστοσελίδα σας σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες και οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Εναλλακτικά, μπορούμε να κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας επιλέγοντας από έτοιμο template και προσαρμόζοντάς το στις δικές σας απαιτήσεις.

 

Κορυφαία Τεχνική Υποστήριξη.

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα  προκύψει στην ιστοσελίδα σας. Επιπλέον, προβαίνουμε σε συχνά  Backups και διαφαλίζουμε απεριόριστη κίνηση και σύνδεση πολλών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να είστε σίγουροι για την απόδοση του website σας.

 

Ενέργειες  Search Engine Optimization.

Το SEO θεωρείται το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο που επηρεάζει τη θέση στην οποια εμφανίζεται οργανικά η ιστοσελίδα και ενίοτε κρίνεται σημαντικότερο από τις διαφημίσεις. Αφορά καίριες  παρεμβάσεις στην αναβάθμιση της ποιότητας λειτουργίας και περιεχομένου της ιστοσελίδας, ώστε να αναγνωριστεί το περιεχόμενό της ως  ασφαλές, ποιοτικό, σχετικό με τις αναζητήσεις των χρηστών και τέλος να θεωρηθεί η ίδια η  ιστοσελίδα ως έγκυρη και λειτουργική Προφανώς, η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας ή SEO στόχο έχει την αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας και συνεπώς την επακόλουθη αύξηση των πωλήσεων,όπως επίσης συμβάλλει και στο να διαφοροποιηθεί η ηλεκτρονική σας επιχείρηση από τον ανταγωνισμό. Στην TRP  εφαρμόζουμε με επιτυχία όλες τις ορθές πρακτικές για SEO και μπορούμε να επιτύχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα αξιοσημείωτα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

04

Εξασφαλίστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας με SEO , ενέργειες digital marketing και προώθηση στα social media.

Let's work together

projects