Κατασκευή E-SHOP

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή E-shops

Το e-shop είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα στο οποίο πραγματοποιούνται αγορές με ηλεκτρονικό τρόπο. Αφορά τη λιανική και χονδρική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων. Το on-line κατάστημα είναι σαφώς ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Η κατασκευή e-shop απευθύνεται σε όσους στοχεύουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αλλά και να ενισχύσουν την εταιρική τους ταυτότητα. Η ηλεκτρονική μορφή μιας επιχείρησης την καθιστά σύγχρονη, ανταγωνιστική και ευρέως αναγνωρίσιμη.

01

Με το δικό σας e-shop κατάστημα απευθύνεστε σε κάθε χρήστη του διαδικτύου, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια απαιτητική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται και τακτικές marketing, ενώ ταυτόχρονα προϋποθέτει μια σειρά από οργανωμένες ενέργειες προκειμένου να επιτευχθούν οι προσδοκώμενες πωλήσεις. 

Στην TRP διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στη κατασκευή e-shops και γνωρίζουμε όλα τα απαιτούμενα ψηφιακά εργαλεία και τις τεχνικές marketing ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη της επιχείρησής σας.

02

Τα e-shop της TRP εστιάζουν σε:

  • Εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον: η ευκολία στη διαχείριση προσφέρει τη δυνατότητα σε εσάς να εμπλουτίζετε μόνοι σας τους κωδικούς των προϊόντων σας και τις περιγραφές τους, να αλλάζετε τις φωτογραφίες και τις τιμές τους και να προσθέτετε ή αφαιρείτε κατηγορίες προϊόντων και γενικότερα να διαχειρίζεστε τις πωλήσεις, τις  προσφορές και τα εκπτωτικά κουπόνια. Προαιρετικά, προσφέρονται διασυνδέσεις με ERP/ CRM.
  • Γρήγορη ταχύτητα λειτουργίας: η ταχύτητα ανταπόκρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πρωταρχικής σημασίας μιας και ενθαρρύνει τον επισκέπτη να παραμείνει σε αυτό  και αποτελεί απτή απόδειξη της αξιοπιστίας της επιχείρησης, καλλιεργώντας έτσι το αίσθημα εμπιστοσύνης στον καταναλωτή προκειμένου να προβεί σε αγορές. 
  • UI/UX σχεδιασμό: χρηστικός, σύγχρονος και φιλικός UI  και UX σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος που παρέχει  στον επισκέπτη άνεση στην περιήγηση όπως και την δυνατότητα να πραγματοποιεί εύκολα τις αγορές του. Άριστη εμφάνιση σε κινητές συσκευές (Mobile Optimized).
  • Δυνατότητα για μελλοντικές επεκτάσεις: παρέχεται η δυνατότητα για επιπρόσθετα  plugins αφού οι ανάγκες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αλλά και της ηλεκτρονικής αγοράς ενδέχεται μελλοντικά να διαφοροποιηθούν.
  • Φιλοξενία- Hosting: διασφαλίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα φιλοξενείται σε υπερσύγχρονους servers, ότι είναι πάντα διαθέσιμο και ότι εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την απόλυτη ασφάλεια στη λειτουργία των εφαρμογών.
  • Ασφάλεια συναλλαγών: με προτεραιότητα στην ασφάλεια των στοιχείων προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών εφαρμόζουμε πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer) το οποίο κρυπτογραφεί τις εμπιστευτικές πληροφορίες (π.χ. τον αριθμό πιστωτικής κάρτας) αποτρέποντας  να διαρρεύσουν στοιχεία σε τρίτους.
  • Διασύνδεση με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σύγκρισης τιμών: σύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το Skroutz.gr και του Bestprice.gr ώστε αυτές οι πλατφόρμες να αντλούν και εμφανίζουν στα αποτελέσματά τους προϊόντα και από το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Διασύνδεση με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και courier: σύνδεση ηλεκτρονικού σας καταστήματος με την τράπεζα που επιθυμείτε ή με Viva Wallet. Σύνδεση του e-shop με εταιρείες ταχυμεταφορών και σύστημα παρακολούθησης της παραγγελίας.
  • Εξασφάλιση επισκεψιμότητας με ενέργειες SEO: εφαρμόζοντας ενέργειες SEO (Search Engine Optimization) διασφαλίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εμφανίζεται στις υψηλές θέσεις αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης και ειδικά της Google. Με τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας του e-shop σας επιτυγχάνεται.
  • Αύξηση της επισκεψιμότητας  και συνεπώς την επακόλουθη αύξηση των πωλήσεων.
03

E-shop και Digital Marketing 

Η ομάδα της TRP με υπευθυνότητα και πολυετή εμπειρία  μπορεί να υποστηρίξει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε κάθε βήμα του. Η κατασκευή ενός e-shop αποτελεί πλέον μια επιτακτική ανάγκη για όσους διαθέτουν κατάστημα αφού μπορεί να προσελκύει πελάτες όλο το 24ώρο, να προσφέρει επιπλέον αξία στην επιχείρηση σας και να την κάνει γνωστή σε μεγαλύτερο κοινό.

Επιπλέον,  μετά την ολοκλήρωση του e- shop σας, έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε και να προωθήσετε το κατάστημα, την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας και με τις παρακάτω υπηρεσίες που προσφέρουμε:

- SEO 

- Δημιουργία Περιεχομένου για το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

- Δημιουργία εξατομικευμένων διαφημίσεων 

 

Let's work together

projects