Ανανέωση και συντήρηση ιστοσελίδας.

Γιατί πρέπει να ανανεώνεται μια ιστοσελίδα

Οι ταχύτατες εξελίξεις και αλλαγές στο χώρο του διαδικτύου, διαμορφώνουν συνεχώς νέα δεδομένα που αφορούν το ηλεκτρονικό εμπόριο και τους ιστοτόπους γενικότερα.

Εάν η ιστοσελίδα δεν συμβαδίζει με  αυτές τις εξελίξεις και αλλαγές, σύντομα απαρχαιώνεται και τίθεται στο περιθώριο. Τα Διεθνή Πρότυπα πλέον απαιτούν την ανανέωση της ιστοσελίδας τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο  χρόνια.

Επομένως, κάθε ιστοσελίδα οφείλει να αναπροσαρμόζεται και για το λόγο αυτό καθίσταται απολύτως απαραίτητη η ανανέωση, αναβάθμιση και συντήρησή της.

Με την ανανέωση, αναβάθμιση  και συντήρηση της ιστοσελίδας σας, διασφαλίζεται το κόστος επένδυσης κατασκευής της, αλλά και η αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

01

Πλεονεκτήματα αναβάθμισης και συντήρησης ιστοσελίδας

  • Καθιστά την ιστοσελίδα γρήγορη, λειτουργική, ασφαλή και αξιόπιστη.
  • Καθιστά την ιστοσελίδα ανταγωνιστική και ελκυστική προς τους χρήστες. 
  • Οι μηχανές αναζήτησης προβάλλουν στις υψηλές θέσεις ταξινόμησης τις ιστοσελίδες που πληρούν τα σύγχρονα τεχνικά κριτήρια.
  • Οι ενέργειες ψηφιακού μάρκετινγκ (SEO / content marketing) αποδίδουν καλύτερα όταν η ιστοσελίδα που προωθείται, έχει συντηρηθεί.

Η TRP αναλαμβάνει με γνώση και υπευθυνότητα την ανανέωση και συντήρηση της υφιστάμενης ιστοσελίδας σας

 Η εταιρεία TRP ακολουθεί και εναρμονίζεται με τις αλλαγές, αλλά και τις νέες τάσεις στο διαδίκτυο (Core Web Vitals) με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Εκτός από τη συντήρηση και ανανέωση υφιστάμενης ιστοσελίδας η TRP διαθέτει υπηρεσίες ετήσιου συμβολαίου για συντήρηση ιστοσελίδων και Eshop.

Let's work together

projects