Υπηρεσίες

Στην TRP δημιουργούμε ιστοσελίδες με άριστη ποιότητα και design με υψηλή αισθητική. Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε μία σύγχρονη ιστοσελίδα τώρα!
Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός των ιστοσελίδων και το γεγονός ότι το αγοραστικό κοινό πλέον διαμορφώνει άποψη για μια επιχείρηση από την ιστοσελίδα της επιχείρησής αυτής, καθιστά τον σχεδιασμό και τη δημιουργία των σελίδων ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία, καθώς οι ηλεκτρονικές σελίδες οφείλουν να πληρούν υψηλές προδιαγραφές συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής.

e-shop

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια απαιτητική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται και τακτικές marketing, ενώ ταυτόχρονα προϋποθέτει μια σειρά από οργανωμένες ενέργειες προκειμένου να επιτευχθούν οι προσδοκώμενες πωλήσεις.

SEO

Το SEO ( Search Engine Optimization) θεωρείται η πλέον αποτελεσματική στρατηγική προκειμένου μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται οργανικά στις υψηλές θέσεις αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης και ειδικά της Google.

Digital Marketing

Στην TRP επιμένοντας στην οργάνωση στρατηγικών κινήσεων αναφορικά με την ηλεκτρονική προώθηση ιστοσελίδων και e-shop, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα το ψηφιακό μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, βελτιώνοντας την παρουσία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο ενισχύοντας το ψηφιακό της αποτύπωμα. 

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Οι ιστοσελίδες προκειμένου να είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο φιλοξενούνται από ειδικούς για αυτό το λόγο διακομιστές (servers). H διαδικτυακή αυτή υπηρεσία είναι απολύτως καθοριστική για την απρόσκοπτη λειτουργία και παρουσία της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Social Media

Η δημοφιλία των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και ιδιαίτερα του Facebook και του Instagram καθιστά αυτές τις εφαρμογές ως ιδανικά εργαλεία για προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και στρατηγική επιλογή κινήσεων marketing.

Branding

Στην TRP επιμένουμε στην στρατηγική της παρουσίασης και της προώθησης της ιστοσελίδας ή του e-shop. To branding αφορά τον τρόπο με τον οποιο μια εταιρεία διαχειρίζεται την ταυτότητά της.